top of page
_J5A4623.jpg
Keresés

Kóstold meg a Legendát: PICK Szalámi a PICK Bistroban

Kulináris Kényeztetés: A PICK Szalámi a Pick Bistro-ban

A PICK bag on a woman's shoulder

Ha Magyarországról egy ikonikus élelmiszert kellene megnevezni, amely számtalan generáción átívelő népszerűségnek örvend, akkor a PICK Szalámi valószínűleg az elsők között lenne a listán. Ez a kivételes csemege a magyar konyhaművészet egyik ékköve, amelyet nemzetközi szinten is elismernek és kedvelnek.

Aki Magyarországról származik, az tudja, hogy a PICK Szalámi több, mint egy hagyományos élelmiszer; ez egy legendás finomság, amely az évtizedek során az ország egyik legkedveltebb és legismertebb termékévé vált. Most pedig a Pick Bistro-ban is megtalálod ezt az ikonikus ízvilágot, és azon a helyen élvezheted, ahol a hagyományok és a modern konyhaművészet találkozik.


A PICK Szalámi Titka

Pick salame in the machine

A PICK Szalámi titka a gondosan őrzött receptben rejlik, amelyet tökéletesítésről tökéletesítésre örököltek és fejlesztettek a generációk. A hagyományos fűszerezés, a válogatott húsok és a gondos odafigyelés teszik különlegessé ezt a magyar kincset.

A recept története több mint egy évszázadra nyúlik vissza, egy olyan tanúsága a Pick család mesterségének és elkötelezettségének, amely minden szalámi egyedi mesterművé válik. Egy darabka örökség és innováció találkozása, amely megigézi az ízlelőbimbókat világszerte.


two hungarain girls are waiting in the PICK restaurant

A PICK Szalámi a Pick Bistro-ban


A Pick Bistro-ban a PICK Szalámi lényegét belevittük ételkínálatunkba. Itt az ikonikus ízek és az innovatív fogások találkoznak, hogy gazdagítsák étkezési élményed. Akár az éttermünkben vagy a barátságos teraszunkon ülsz, egy olyan világban találod magad, ahol a magyar kulináris hagyományok találkoznak a baráti összejövetelek örömeivel.

Fedezd fel a Pick Bistro Étlapját

Bár a PICK Szalámi a főszereplő, étlapunk tartogat még sok más magyar és nemzetközi ételt is. A szaftos gulyásoktól a finom péksüteményekig mindenki talál valamit, ami kielégíti vágyait. És persze, gondosan összeállított boraink tökéletesen kiegészítik étkezésed.Kivételes Étkezés Budapesten


Budapest szívében, a Parlament közelében található Pick Bistro nem csak egy étkezést, hanem egy élményt kínál. A PICK Szalámi gazdag történelme szervesen illeszkedik a vibráló jelenhez, így ideális hely a helyieknek és a turistáknak egyaránt. Ahogy élvezed kulináris kínálatunkat, gyönyörködhetsz a Duna és a körülöttünk lévő magyar jellegzetességek lenyűgöző kilátásában.


Csatlakozz hozzánk a Pick Bistro-ban


Legyél akár egy tapasztalt gasztronómiai rajongó,
vagy csak új ízeket szeretnél felfedezni, a Pick Bistro vár téged nyitott karokkal!
Gyere és ünnepeld meg velünk a magyar konyha gazdag örökségét, miközben élvezed barátok és család társaságát.
16 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page